Kalender 2015
Leje/leasing
Aktuelle tilbud
Produktnyheder
Referencer
LINDLARSEN NEWS
Nyhedsbreve
Messer
SCM HOME EVENT Rimini, 10-11 april 14TECHNODOMUS messen i Rimini, den 20. - 24. april 2012

Er stedet, hvor de største italienske maskinproducenter fortsætter successen fra 2010 og hvor bl.a. SCM Group udstiller disse fem dage og fremviser absolut seneste nyt for hovedsageligt træbearbejdende virksomheder, store som små.

TechnoDomus er en messe i stærk vækst. Messecenteret i Rimini tilbyder gunstige forhold for både besøgende samt udstillere. SCM deltager i hal A7 - C7 med en stand på 7.000 m2.

Tag med ned og hent den seneste inspiration og viden, samt nyd forsommeren i Italien. Messen er kørende samtidig med møbelmessen i Milano (som ligger fra den 17. - 22. april 2012), så du har mulighed for shuttle-service fra Milano til Rimini og kan besøge begge messer. Der vil samtidig være rigtig gode muligheder for faglig networking, samt mulighed for at se nyanlagt produktion hos SCM. 

Så der er kun brug for én rejse til Italien for at opleve årets største nyheder. Vi er gerne behjælpelige med turforslag, og SMC kan tilbyde shuttle-bus til og fra Rimini, Forlí, Ancono-Falconara og Bologna lufthavne.

Ring og hør mere på tlf. 9626 9626 - Vi se frem til en udbytterig weekend i Italien.


Hent Invitation til TechnoDomus 2012 her

Se messens website

BESTIL DIN REJSE her

REGISTRERE DIN MESSE-DELTAGELSE her*

*Ved registering af din messe-deltagelse, planlægges der samtidig shuttle-service til og fra lufthavnen, samt hotel med SCM Group, så det kan næsten ikke blive nemmere.