Overfladebehandling

LINDLARSEN som stærk leverandør af sprøjteudstyr og pumper

Overfladebehandling er ét af vores kerneområder og den senere tid har vi udvidet vores aktions område kraftigt indenfor salg og servicering af sprøjte- og pumpeudstyr til overfladebehandling indenfor mange industrier.

Vi har nu et stærkt team af specialister på området, der er klar til rådgivning, salg og servicering og råder bl.a. over udstyr til test af maling inden sprøjtning med elektrostat pistoler. LINDLARSEN A/S er nu hovedforhandler af det stærke program fra GRACO, som i vores program suppleres af øvrige kendte fabrikater. Programmet dækker f.eks. også to-/trekomponent doseringsanlæg.

Vi har fokus på at optimere driftsomkostninger og kvalitet hos vores kunder, hvorfor vi også tilbyder en bred vifte af løsninger indenfor filtersystemer og kabiner.

Læs mere om optimering af overfladebehandling HER

Ligeledes har vi etableret et dedikeret serviceværksted til renovering af pumper og udstyr, hvortil der er knyttet et omfattende lager af reservedele til mange pumpefabrikater på markedet. Vi er således leveringsdygtige i både en god, hurtig og konkurrencedygtig servicering samt et bredt produktprogram.

Kontakt

Send os en forespørgsel

Firmanavn  
Navn  
Email  
Telefon  
Din besked  

Find kontaktperson her eller ring direkte til vores forbrugsvare-team på 9626 9680