Overfladebehandling

LINDLARSEN – en stærk leverandør af sprøjteudstyr og pumper

Overfladebehandling er ét af vores kerneområder og vi har gennem de senere år udvidet vores aktions område kraftigt indenfor salg og servicering af sprøjte- og pumpeudstyr til overfladebehandling indenfor mange industrier.

Vi har et stærkt team af specialister på området, der er klar til rådgivning, salg og servicering og råder bl.a. over udstyr til test af maling inden sprøjtning med elektrostat pistoler. LINDLARSEN A/S er bl.a. hovedforhandler af det stærke program fra GRACO, som suppleres af øvrige kvalitetsprodukter på markedet. Programmet dækker f.eks. også to-/trekomponent doseringsanlæg.

Vi har fokus på at optimere driftsomkostninger, kvalitet og arbejdsmiljø hos vores kunder, hvorfor vi også tilbyder en bred vifte af løsninger indenfor filtersystemer og kabiner. Netop her er en god rådgivning afgørende vigtig, idet den gode løsning opstår som en kombination af mange faktorer.

Læs mere om optimering af overfladebehandling HER

Ligeledes har vi etableret et dedikeret serviceværksted til renovering af pumper og udstyr, hvortil der er knyttet et omfattende lager af reservedele til mange pumpe- og pistolfabrikater på markedet. Vi er således leveringsdygtige i både en god, hurtig og konkurrencedygtig servicering samt et bredt produktprogram.

Book service på din lakpumpe eller sprøjtepistoler HER

Kontakt

Send os en forespørgsel

Firmanavn  
Navn  
Email  
Telefon  
Din besked  

Find kontaktperson her eller ring direkte til vores forbrugsvare-team på 9626 9680